Šef struke Mladosti Doboj Kakanj

Mulalić: U Banja Luku ne idemo na izlet

Samir Mlaćo

Mladost iz Doboja kod Kaknja je pravi hit nove sezone Premijer lige BiH. 

Izabranici Edisa Mulalića savladali su Vitez, a zatim iz Željezničara, te pokazali svoje kvalitete.

Sada ih očekuje gostovanje Borcu iz Banja Luke, koji također ima dvije pobjede i na najbolji mogući način se vratio u premijerligaško društvo. Na Gradskom stadionu u Banja luci zasigurno se očekuje veoma kvalitetna i neizvjesna utakmica.

"Čeka nas teška utakmica, a mi i Borac smo sjajno otvorili sezonu. Spremit ćemo se maksimalno, pratili smo jedni druge, te ljubitelji fudbala mogu doći da vide zanimljiv meč. Ne idemo u Banja Luku na izlet, a sada je upitan samo Milivoje Lazić koji je dobio udarac, dok su svi ostali u kadru i konkurišu za utakmicu u nedjelju", kazao je šef struke Dobojlija Edis Mulalić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.