Lazić: Možda je naš start za nekoga iznenađenje, za nas nije

Heroj Mladosti iz prva dva kola

Lazić: Možda je naš start za nekoga iznenađenje, za nas nije

E. Škulj

Ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja je najveće iznenađenje Premijer lige Bosne i Hercegovine u prva dva kola. Nakon što su savladali Vitez minimalnim rezultatom 1:0 u prvom kolu, "ratnici" Edisa Mulalića su u drugom kolu u derbiju protiv Željezničara pružili fenomenalnu partiju i potpuno potukli sarajevski tim, te na kraju zasluženo slavili rezultatom 2:1.

Junak dobojskog tima iz prva dva kola je zasigurno Milivoje Lazić. Nakon što je u prvom kolu postigao jedini gol na susretu u 35. minuti ovaj sjajni igrač je jučer nakon samo 13 sekundi matirao Kjosevskog i digao Crvenu Legiju na noge. Nažalost susret je morao napustiti već u šestoj minuti nakon što je na njega neoprezno reagovao Graovac, te je Lazić zadobio povredu noge.

"Velika pobjeda za nas. Za neke je to iznenađenje, ali za nas nije. Mi smo zasluženo slavili, a to je rezultat predanog rada u proteklom periodu. Prezadovoljan sam kako sam odigrao u prva dva susreta, ali prije svega prezadovoljan sam igrom ekipe koja obećava", rekao je Milivoje Lazić u razgovoru za SportSport.ba i dodao:

"Krenulo me je dobro u novoj sezoni, a onda je došao taj start i rano sam morao da napustim igru. Vjerujem da ću se brzo oporaviti i da ćemo pružati sjajne partije i u nastavku prvenstva."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Doktorski tim premijeligaša iz Doboja kaže kako neće žuriti sa povratkom Lazića na teren, ali na svu sreću do teže povrede nije došlo, pa bi Lazić mogao propustiti samo naredni susret  Mladosti u Banja Luci.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi