Trener Mladosti Doboj Kakanj za SportSport.ba

Mulalić: Ključ našeg uspjeha je u zajedništvu

Samir Mlaćo

Mladost iz Doboja kod Kaknja jedina je momčad sa tri pobjeda u isto toliko kola nove sezone BH Telecom Premijer lige BiH. 

Sinoć su izabranici Edisa Mulalića u derbiju savladali Borac (1:0), te tako nastavili sa sjajnim igrama.

Definitivno Mladost je pravo iznenađenje, s obzirom da niko nije mogao očekivati ovakav start tog tima.

"Teška utakmica protiv Borca. Mislim da smo se dobro postavili i dobro znali smo šta hoćemo. Hvala Bogu sve je ispalo kako smo i željeli", kazao je Mulalić za SportSport.ba.

Temperamentnog stručnjaka smo pitali šta je kljub sjajnih igara Mladosti.

"Ključ je u zajedništvu. Svi smo zajedno od ekonoma do čuvara na stadionu i svi želimo uspjeh. Radimo dobro, a tim pobjeđuje", kaže šef struke Dobojlija.

U narednom kolu Mladost će ugostiti FK Sarajevo koje nakon tri kola ima dva poraza.

"Mi idemo od utakmice do utakmice. Sada se želimo odmoriti, slijedi oporavak dan-dva, te analiza utakmice sa Borcem i okrećemo se Sarajevu", ističe temperamentni stručnjak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon tri kola Mladost je na vrhu, Čelik na dnu bez bodova. Sarajevo je sinoć poraženo od GOŠK-a, dok Sloboda još uvijek ne zna za pogodak. Za Mulalića kako kaže to nisu iznenađenja.

"Šta je iznenađenje u našoj ligi? Mislim da ih nema iznenađenja. Klubovi se traže, početak je i igra se po veoma teškim uslovima", dodao je na kraju razgovora za SportSport.ba šef struke FK Mladost Doboj Kakanj Edis Mulalić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.