Ništa od transfera

Menadžer Anderlechta progovorio o Cocaliću

Od transfera Edina Cocalića u Anderlecht neće biti ništa, potvrdio je menažer kluba Herman Van Holsebeeck. 

Anderlecht je u potrazi za novim defanzivcem nakon što je Udineseu prodan Bram Nuytinck, a ime koje se dovodi u vezu sa velikanom iz Brisela je Edin Cocalić. Špekulacije je dodatno podgrijala činjenica da je reprezentativac BiH bio na stadionu Anderlechta i gledao utakmicu. 

Nekoliko dana kasnije oglasio se i Anderlechtov menadžer Herman Van Holsbeeck i demantirao medijske natpise. 

"Cocalić nas ne zanima, kao ni Kosanović koji se povezuje s nama. Prisustvo na utakmici Anderlechta i Oostendea nema veze sa transferom", kazao je menadžer kluba Herman Van Holsebeeck. 

Cocalić često dolazi na utakmice Anderlechta, i to zbog prijatelja i fudbalera ovog kluba Ivana Obradovića s kojim je ranije dijelio svlačionicu u Mechelenu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.