Darko Vojvodić pred gostovanje u Gradačcu

"Mnogo je onih koji žele da Sloga ne uspije"

Emir Dindić

Fudbaleri Sloge iz Simin Hana sutra će u Gradačcu odigrati derbi meč 2. kola Prve lige Federacije protiv domaće Zvijezde.

Sloga i Zvijezda pretendiraju na sami vrh tabele i sigurno je kako nas u Gradačcu čeka prava fudbalska poslastica.

Trener Sloge Darko Vojvodić ističe kako je njegov tim spreman da pokori Prvu ligu. Metalleghe je u nedjelju lagano pao u Simin Hanu.

"Mislim da smo zasluženo pobijedili. Kvalitetnija smo ekipa od Metalleghea i to smo na terenu pokazali", istakao je Vojvodić, te je komentarisao naredni meč svog tima. Sloga će na teško gostovanje kod Zvijezde u Gradačac.

"Mi smo se dobro pripremili za ovaj meč. Naš cilj je da nakon 30 utakmica budemo prvi. Na tom putu nas čeka jako puno izazova i teških utakmica. Biće uspona i padova, jer je ovo nova ekipa, ali ono što ne smije izostati je borbenost. Idemo u Gradačac uzdignute glave da pokažemo šta umijemo. Ostavićemo zadnji atom snage na terenu. Ima mnogo onih koji žele da ispadnemo iz trke, ali nećemo. Mi ćemo sigurno biti konkurentni i mi se spremamo za 30 kola. Moji momci moraju pokazati sve što znaju", rekao je Vojvodić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.