Trener FK Sloga

Vojvodić: Najvažnije je da smo pobijedili

E. Dindić

Sloga je u novu sezonu Prve lige FBiH ušla trijumfom nad Metallegheom.

Ambiciozni klub iz okolice Tuzle je nad doskorašnjim premijerligašem slavio rezultatom 2:0, a strijelac oba pogotka bio je Mirel Ibrahimović. 

"Najvažnije je da smo pobijedili. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu i potpuno zasluženo upisali tri boda. Protivnik nam nije pružio dostojan otpor, nisu imali nekih prilika, dok smo mi imali jako puno i bili smo dosta agresivniji", kazao je nakon meča trener Darko Vojvodić i dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sve u svemu, mogu biti zadovoljan. Najvažnije da smo uhvatili taj neki ritam, a iz utakmice u utakmicu će to sigurno biti bolje." 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti