U Hajduku se nadaju čudu

"Ako uspijemo proći Everton, treba nas sve staviti u muzej"

Edmir Škorić

Hajduk je s 4:0 u nedjelju razbio Rudeš, što je sjajna uvertira za revanš play-offa Europa lige protiv Everotna.

Said je bio junak Splićana s tri postignuta pogotka, a Splićanima sada slijedi novi duel s Evertonom. Karamele su slavile s 2:0 na Goodisonu, na Poljudu imaju veliku prednost, no "bili" ne odustaju od snova...

"Ako uspijemo i prođemo Engleze, ovu momčad Hajduka treba staviti u muzej", rekao je Said.

"Zadovoljan sam  s tri osvojena boda, ali i stavom svojih igrača. Pokazali su kako se radi o inteligentnim i pametnim igračima. I u suparništvu 11  na 11 bili smo superiorni, pokazali smo dominaciju. Naravno, nakon 2 crvena kartona za protivničku momčad bilo nam je puno lakše", rekao je Joan Carrillo, trener Hajduka.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Hajduk je nakon šest kola drugoplasirani s 13 bodova, a uz četiri pobjede ima jedan remi i jedan poraz. Vodeći Dinamo ima 16 bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.