Nostalgija presudila...

Mallory odlazi iz HKK Zrinjski

Michael Mallory bio je najavljivano pojačanje HKK Zrinjski na poziciji playmakera. 

Sve je bilo riješeno, bivši student Southern Connecticut univerziteta stigao je u Mostar i priključio se treninzima, ali nakon nepunih tjedan dana, američki košarkaš zatražio je raskid netom potpisanog ugovora. 

Službena verzija je da se Mallory u prvom tjednu priprema nije uklopio ekipi ni uvjetima rada, no kuloarska verzija je kako je Malloryja jednostavno "ubila" prevelika nostalgija za domom. 

Bilo kako bilo, Amerikanac više ne stanuje u Mostaru, a klub je brzo reagirao i na upražnjeno mjesto doveo Aleksandra Sokolovića, combo beka, koji je sezonu završio kao igrač KK Bosna Jelly.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.