EPA

Blizu Panathinaikosa

Dinamo prodaje Antolića grčkom velikanu?

Zagrebački Dinamo bi posljednjeg dana prijelaznog roka mogao ostati bez kapitena Domagoja Antolića. 

Naime, ovaj 27-godišnji vezni fudbaler se našao na meti grčkog velikana Panathinaikosa, u kojem ga želi trener Marinos Ouzonidis, pa bi se tako transfer vrlo lako mogao realizovati u narednim satima. 

Panathinaikos je voljan da Antolića dovede na jednogodišnju posudbu, a ukoliko obje strane budu zadovoljne, na kraju sezone Grci bi mogli otkupiti ugovor za milion do milion i pol eura. 

Antolić je inače dijete Dinama. Za Modre je tokom dosadašnje karijere odigrao preko 150 utakmica, a zahvaljujući dobrim igrama izborio se i za mjesto u reprezentaciji Hrvatske za koju je dosad nastupio šest puta.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Jedno vrijeme je također proveo na posudbi u Lokomotivi. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.