Legendarni napadač Uniteda

Jeste li vidjeli novi imidž Ruuda Van Nistelrooyja?

Legendarni napadač Manchester Uniteda Ruud Van Nistelrooy ponovo je zaigrao na Old Traffordu i to na utakmici veterana Crvenih đavola i Barcelone.

Ovaj Holanđanin je ostavio dubok trag u dresu Uniteda za koji je nastupao od 2001. do 2006. godine, a publika na Teatru snova je ovacijama dočekala svog nekadašnjeg ljubimca koji je za slavni engleski klub postigao tačno 150 golova.

Međutim, navijači Uniteda su Van Nistelrooyja vidjeli u nešto drugačijem izdanju u odnosu na dane kada je nosio crveni dres, što je svakako i za očekivati kada se uzme u obzir da je od njegove posljednje utakmice na Old Traffordu prošlo više od jedne decenije.

Sada već 41-godišnji Van Nistelrooy je još uvijek 'fit', ali je promijenio imidž i nosi bradu, uz nešto drugačiju, nazovimo je moderniju frizuru.

Moramo priznati da je promjena imidža bila pun pogodak za sjajnog napadača koji je tokom karijere igrao i za Real Madrid, PSV, HSV, Malagu, Heerenveen i Den Bosch.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.