Želi ostati što duže

Isco: Znao sam da će moje vrijeme u Realu doći

Endin Čaušević

Fudbaler Real Madrida, Isco, igra vjerovatno u životnoj formi na početku nove sezone.

Isco je već u drugom dijelu prošle sezone pokazao da Zinedine Zidane treba ozbiljnije računati na njegove usluge iako se govorili da broji svoje posljednje dane u Real Madridu. No, nakon nekoliko sjajnih predstava Isco je odlučio produžiti svoj ugovor i konačno se izborio za mjesto u početnoj postavi.

Ovaj 25-godišnji igrač je oduševio i u dresu Španije u meču s Italijom kada je postigao dva gola. Jasno je da Isco igra u životnoj formi što može radovati Zidanea i navijače kraljevskog kluba. Posebno će ih oduševiti činjenica da Isco želi ostati na Santiago Bernabeu još mnogo godina.

"Uvijek sam znao da ću biti uspješan u Realu, pa čak kada sam imao i veoma malu minutažu. Znao sam da ne smijem odustati i danas mi se to isplatilo. Osjećam da sam važan dio ove ekipe i to mi zaista prija. Nadam se da ću ovako nastaviti još mnogo godina jer želim ostati u Real Madridu što duže", rekao je Isco.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.