Za Iscovu lošu partiju krivi su vrtoglavica i povraćanje
Foto: EPA

Veznjak Reala sinoć zamijenjen na poluvremenu

Za Iscovu lošu partiju krivi su vrtoglavica i povraćanje

Teme:

Utakmice protiv Valencije su uvijek težak ispit za Real Madrid, pa je tako bilo i sinoć. Kraljevi su golom Asensija iz 83. minute uspjeli izvući remi, a jedan od najlošijih u ekipi Reala je bio, inače sjajni, Isco.

Isco je u prvom poluvremenu pružio razočaravajuću partiju, pa je u drugom, umjesto njega, na teren istrčao Mateo Kovačić.

Ipak, španska Marca prenosi da je Isco osjećao vrtoglavicu i da je po ulasku u svlačionicu nekoliko puta povratio, te da je njegovo zdravstveno stanje glavni uzrok slabije izvedbe.

Navijači Reala su, s razlogom, zabrinuti nakon ovakvih informacija, a više o Iscovom zdravlju će se znati nakon što prođe ljekarske preglede prije pridruživanja treninzima reprezentacije Španije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi