Zlatan se uskoro vraća

Lukaku: Ne plašim se konkurencije

Belgijski napadač Romelu Lukaku izjavio je da se ne brine za svoje mjesto u timu nakon što je na Old Trafford stigao Zlatan Ibrahimović. 

Lukaku (24) je u Manchester United stigao ovog ljeta iz Evertona i trenutno "ordinira" napadom, međutim za tri mjeseca će, kada se očekuje povratak Zlatana Ibrahimovića, dobiti veliku konkurenciju. 

"Nadam se brzom Zlatanovom povratku, to sam mu i rekao. Igrač kao on nam je potreban i pomoći će nam da ostvarimo ono što smo zacrtali. Sa njim sam već dugo želio sarađivati i želim da napravimo nešto posebno. Što se tiče mene, konkurencije se ne plašim. Dobro mi ide u Unitedu, pripreme su bile dobre, a pomoglo mi je i to što sam poznavao mnoge igrače prije dolaska", kazao je Lukaku. 

U dosad odigrane tri prvenstvene utakmice Lukaku je postigao ukupno tri pogotka, čime je potvrdio da će predstavljati veliko pojačanje za Crvene đavole. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.