Šef struke Sloge za SportSport.ba

Vojvodić: Uvjeren sam da protiv Zrinjskog nismo bez šansi

S. Mlaćo

Danas je održano izvlačenje parova šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine, a jedan od zanimljivijih parova svakako je duel federalnog prvoligaša Sloge Simin Hana i aktuelnog prvaka naše zemlje ekipe Zrinjskog iz Mostara.

Šef struke Sloge Darko Vojvodić zadovoljan je žrijebom.

"Kada igrate sa prvakom i trenutno najboljom ekipom u BiH, znate šta vas čeka. Nismo mi tu bez šansi, imamo svoje adute i zadovoljni smo žrijebom. Drago mi je što smo izvukli Zrinjski, bit će to dobra utakmica", kazao je Vojvodić za SportSport.ba.

Pravi spektakl očekuje se naredne srijede u Simin Hanu.

"Mi imamo veoma dobru posjetu i zadovoljni smo, a tako će biti vjerovatno i protiv Zrinjskog. Ponavljam, Zrinjski je po svim parametrima najbolja ekipa u BiH, predvodi je igračka i trenerska legenda, a ja poznajem dobro Zrinjski s obzirom da sam prošle sezone gledao ih dosta puta. Bilo koja ekipa u BiH protiv nas nije stopostotni favorit i sportski se nadati", zaključio je Vojvodić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.