Vojvodić: Jednom smo dobili Sarajevo, zašto ne bismo opet?

Trener Slavije nije nezadovoljan žrijebom

Vojvodić: Jednom smo dobili Sarajevo, zašto ne bismo opet?

A. Beganović

Šef stručnog štaba FK Slavija, Darko Vojvodić, vjeruje da se njegovi izabranici mogu dostojno suprostaviti FK Sarajevo u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Danas je u Vogošći obavljeno žrijebanje parova osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine, a jedan od derbija odigrat će Slavija i Sarajevo.

"Dobili smo najtežeg protivnika, ali Kup je nepredvidiv i sve je moguće. Cijenim ekipu Sarajeva, dobro je poznajem i očekujem neizvjesne susrete", za SportSport.ba je izjavio šef stručnog štaba Slavije, Darko Vojvodić.

"Dobili smo Sarajevo u ovoj sezoni, zašto ne bismo opet. Poznajemo sve mane i kvalitete Sarajeva i nadamo se najboljem. Sarajevo je kvalitetna ekipa, ali na terenu je 11 protiv 11 i sve je moguće", dodao je Vojvodić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.