Detalj koji je mnogima promakao

Jeste li vidjeli šta je Kolašinac pokazao navijačima Koelna?

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac bio je jedan od junaka večerašnje pobjede Arsenala nad Koelnom rezultatom 3:1.

Naš fudbaler je u igru ušao na početku drugog poluvremena, a samo tri minute kasnije je postigao efektan gol kojim je Topnicima donio poravnanje na 1:1 i tako najavio veliki preokret.

Ono što je mnogim promaklo jeste potez koji je Kolašinac napravio prilikom proslave svog drugog gola od dolaska u Arsenal. Popularni Seo je ispod dresa nosio majicu na kojoj je pisalo "Nordkurve", što je ime navijačke grupe Schalkea , koju je pokazao tifozama Koelna.

Koeln i Schalke dolaze iz iste pokrajine i među ova dva kluba vlada veliko rivalstvo, pa je Kolašinčeva provokacija definitivno bila "prst u oko" navijačima Koelna kojih je večeras na Emiratesu bilo preko 20.000. 

Naravno, ne treba ni spominjati koliko je Kolašinac ovim gestom oduševio navijače Schalkea, s kojim je uvijek bio u sjajnim odnosima za vrijeme šestogodišnjeg boravka u klubu iz Gelsenkirchena. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.