Stoper Slavena za SportSport.ba

Berbić: Rudar ima dobre i iskusne igrače

Samir Mlaćo

U subotu i nedjelju se igraju mečevi sedmog kola Prve lige Federacije BiH.

Nakon dvije vezane ligaške pobjede nogometaši Slavena iz Živinica u goste će Rudaru iz Kaknja.

Armel Berbić (21), stoper Slavena, u prošlom kolu našao se u timu kola Prve lige FBiH. Za SportSport.ba je govorio o očekivanjima pred gostovanje u Kakanj.

"Bit će sigurno  jako teška utakmica iz razloga što je Rudar tvrda ekipa koja ima dobre i iskusne igrače, a dugi niz godina igraju ovu ligu. Međutim i mi imamo svoje kvalitete koje ćemo pokušati iskoristiti na najbolji način. Rudar je promijenio i trener, te će to možda pozitivno uticati za nas, ali opet je sve do nas igrača. Dat ćemo svoj maksimum na terenu i izvršiti ono što nam trener bude rekao i tražio od nas. Nadam se da ćemo na kraju izvući povoljan rezultat", jasan je bio Berbić.

Slaven se nakon šest kola nalazi na desetom mjestu sa osam osvojenih bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.