Nije zadovoljan

Ljuti Mendy prozvao EA Sport zbog ocjene na FIFA-i

Uskoro nam izlazi nova FIFA, a EA Sport polako otkriva ocjene svim igračima na novoj verziji. 

U posljednje vrijeme sve češće se dešava da igrači komentarišu svoje ocjene na ovoj igrici, a jedan od njih bio je i lijevi bek Manchester Cityja Benjamin Mendy. 

On je veoma nezadovoljan svojom ocjenom na novoj verziji FIFA-e i odlučio je da javno prozove EA Sport. Uradio je to preko Twittera, a upitao je ljude koji rade u EA Sportu da li su imali TV prošle sezone, aludirajući na to da je igrao sjajno u dresu Monaca. 

Podsjetimo, on će na novoj verziji FIFA-e imati ocjenu samo 78, a utisak je svakako da je EA Sport napravio grešku što se toga tiče.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.