Foto: EPA

Velšanina ne vole previše

Bale izvrijeđan na druženju s navijačima

Midhat Šljivak

Velškom fudbaleru Garethu Baleu ne cvjetaju ruže u Real Madridu.

Ovaj 28-godišnji fudbaler nije miljenik navijača ovog tima, što se još jednom potvrdilo i danas tokom promotivnog druženja s fanovima kraljevskog kluba.

Španski mediji tvrde da je grupa navijača izvrijeđala Velšanina, za kojeg smatraju da igra očajno nakon što se oporavio od povrede u prošloj sezoni.

Također, magazin AS tvrdi da su navijači dobacivali Baleu da "progovori španski" i da su mu uputili pogrdne riječi.

Balea uvrede nisu sputale. On je uredno na društvenim mrežama objavio fotografiju s navijačima koji su mu pružili podršku i očigledno ga ne zanima previše mišljenje onih koji mu svaku utakmicu upućuju zvižduke.

Velškoj zvijezdi bi vrlo lako ova sezona mogla biti posljednja u dresu madridskog tima, a konstantno se spominje njegov odlazak u  Manchester United.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.