Tek stigao u Njemačku

Priznanje za Duljevića: Najbolji igrač 6. kola

Povremeni bh. reprezentativac Haris Duljević pobijedio je u izboru za najboljeg igrača 6. kola 2. Bundeslige. 

Doskorašnji fudbaler Sarajeva od dolaska u Dynamo Dresden pruža odlične partije, a zapažen nastup je i protekle sedmice u prvenstvenoj utakmici protiv Regensburga. 

Duljevićev tim je kao gost slavio rezultatom 2:0, a za vrijeme provedeno na terenu naš fudbaler je briljirao u ofanzivnim zadacima i publiku zabavljao odličnim driblinzima, za što je danas stiglo i laskavo priznanje. 

U anketi koju je organizovao Liga-zwei.de, inače specijaliziran portal za 2. Bundesligu, Duljević je proglašen najboljim fudbalerom kola tako što je sa 60 posto glasova "pomeo" konkurenciju.

Na drugom mjestu je završio Mikael Ishak (Nurnberg). 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.