Čelni čovjek Sloge za SportSport.ba

Husić: Mogu da nas ne vole, ali nas moraju poštovati

Samir Mlaćo

Sloga Simin Han danas je u okviru šesnaestina finala Kupa BiH napravila veliku senzaciju, te savladala aktuelnog prvaka BiH ekipu Zrinjskog iz Mostara 1:0.

Izabranici Darka Vojvodića nisu se prepali Plemića iz Mostara i na kraju su znali proslaviti veliku pobjedu, ujedno i historijski uspjeh ovog kluba. 

"Mogu da kažem da nam je došla zvijer bh. fudbala, ali ostavila je zube u Mostaru. Meni je drago da su moji momci pokazali kako se može napraviti veliki rezultat i nas može neko da ne voli, ali moraju da nas poštuju. Svaka čast igračima i nadam se da će i u nastavku Kup takmičenja ostvariti što bolji rezultat", kazao je čelnik čovjek Sloge Azmir Husić, koji je otkrio koga bi želio u osmini finala Kupa BiH.

"Volio bih Širokog Brijega, još jedan hercegovački klub. Ne znam da li su prošli, ali želim da igramo sa njima i budemo domaćini", jasan je bio Husić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.