Je li Zrinjski podcijenio Slogu?

Plemići u kombinovanom sastavu

Je li Zrinjski podcijenio Slogu?

Dvostruki uzastopni prvak BiH Zrinjski će u 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine odmjeriti snage sa Slogom iz Siminog Hana, a taj meč je na rasporedu danas od 16 sati.

Već je poznato da Plemiće na ovoj utakmici sa klupe neće predvoditi Blaž Slišković, koji je zbog problema sa leđima bio primoran ostati u Mostaru, a interesantno je pogledati i spisak od 18 fudbalera koji će konkurisati za ovaj susret.

Nakon jučerašnjeg treninga, Slišković je izabrao fudbalere koji će biti u sastavu za Slogu, a zanimljivo je da među njima nema Kenana Pirića, Slobodana Jakovljevića, Pere Stojkića, Marka Perišića, Miloša Filipovića i Nemanje Bilbije.

Svih šest fudbalera bilo je u početnom sastavu Zrinjskog u posljednjoj ligaškoj utakmici protiv GOŠK-a, a danas će njihova mjesta u timu zauzeti neki fudbaleri koji ne dobijaju priliku toliko često.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Plemići će u današnjem susretu protiv prilično kvalitetne i iskusne ekipe iz Siminog Hana istrčati u kombinovanom sastavu, a ostaje da se vidi hoće li im se odmaranje glavnih fudbalera obiti o glavu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi