Foto: EPA

Casemiro nakon poraza od Betisa

Casemiro: Ovo je bila loša sreća

S. Bošković

Real Madrid poražen je u petom kolu La Lige od Betisa rezultatom 1:0. 

Antonio Sanabrija je u zadnjoj minuti donio gostima minimalnu pobjedu, a igrač Real Madrida Casemiro smatra da je za sve kriva loša sreća. 

"Sreća nije bila na našoj strani, kad uzmemo u obzir koliko smo se trudili, napadali i borili. Ali to je fudbal, ponekad stvari nisu fer. Moram čestitati Betisu na pobjedi. Imali smo prilika, no bio je takav dan da lopta nije željela u gol", rekao je Casemiro, pa dodao: 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Moramo stići sedam bodova zaostatka. Mi smo isti tim koji je prošle sezone osvojio sve i sad moramo o svemu dobro razmisliti". 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.