Foto: EPA

El Fenomeno o lošim rezultatima Kraljeva

Ronaldo: Real ne treba napadača, imaju najboljeg na svijetu

Midhat Šljivak

Možda i najbolji napadač svih vremena, Brazilac Luiz Ronaldo, komentarisao je trenutnu situaciju u kojoj se našao Real Madrid.

Nekadašnji član Kraljeva uvjeren je da će početna kriza madridskog velikana proći i da je rano govoriti o bilo kakvim trofejima. Također, tvrdi da Realu ne treba još jedan napadač i  da imaju sve u Cristianu Ronaldu i Karimu Benzemi.

"Real Madrid ima odličan pristup utakmicama. Mnogi tvrde da im je potrebna prava devetka, ali ja ne mislim tako. Imaju Cristiana Ronalda, najboljeg igrača svijeta, a tu je i Benzema. Ne treba im još jedan napadač", istakao je brazilski čarobnjak.

Također, legendarna devetka Karioka tvrdi da se prvenstvo ne može zaključiti nakon pet kola, iako je Real loše ušao u sezonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Real je pokazao šta može proteklih godina. Imali su slično otvaranje sezone i na kraju su osvajali trofeje. Vjerujem da će i ove napraviti isto", dodao je El Fonomeno.

Real je ove sezone osvojio samo osam bodova u pet utakmica u La Ligi i trenutno su tek sedmi tim.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.