Foto: EPA

Kapiten Zrinjskog pred sutrašnji duel s Mladosti

Stojkić: U goste nam dolazi jako neugodan suparnik

Iza momčadi Zrinjskog jedan je od neugodnijih poraza u posljednjih par sezona. Bolno je odjeknulo ispadanje iz Kupa među simpatizerima mostarskog kluba, no neumorni mlin takmičenja u Premijer ligi ne ostavlja previše vremena za razmišljanje o prošlosti. 

Sutrašnji gost Plemića, neugodna je Mladost DK. Tim povodom, zamolili smo kapetana Peru Stojkića da za SportSport.ba najavi sutrašnji sraz.

"U goste nam dolazi jako neugodan suparnik, ekipa s odličnim rezultatima i ekipa odlično vođena od strane Edisa Mulalića", osvrnuo se na sutrašnje protivnike Stojkić.

"Moramo se vratiti na pobjedničke staze, poraz u Simin Hanu jeste bolan, ali vjerujem da neće ostaviti nikakvog traga na nama. Što je, tu je. U ovom trenutku pobjeda nam je imperativ, te nastaviti niz nepobjedivosti na našem stadionu. Čeka nas sve osim lagan meč, ali vjerujem u ovaj tim i svoje suigrače", izjavio je kapetan HŠK Zrinjskog, Pero Stojkić za SportSport.ba

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.