"Bit će to us*an dan"

Salihamidžić nije birao riječi nakon sinoćnjeg kiksa

Fudbaleri Bayerna sinoć su još jednom pokazali da se ne nalaze u najboljoj formi ove sezone i da nešto u njihovoj ekipi nije u redu.

Nakon nedavnog poraza u gostima kod Hoffenheima, sinoć su Bavarci odigrali samo 2:2 na domaćem terenu protiv Wolfsburga, a te utakmice su u proteklim sezonama bez problema rješavali u svoju korsit. 

Veoma ljut nakon sinoćnje utakmice bio je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić koji nije birao riječi povodom današnjeg tradicionalnog odlaska igrača i čelnika kluba na Oktoberfest. 

"Bit će to usr*n dan, budite sigurni", rekao je Salihamidžić pa se osvrnuo na utakmicu:

"Utakmica? Nismo igrali dobro ni u prvom poluvremenu, a vodili smo sa 2:0, a u drugom poluvremenu smo napravili mnogo grešaka. Ovo boli, izgubili smo dva boda. Generalna proba pred duel protiv PSG-a nije prošla dobro, ali to ne mora ništa značiti. Liga prvaka je Liga prvaka. Igrači će biti motivisaniji, igrat ćemo drugačije", rekao je Hasan. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, Bayern sada ima 13 bodova i nalaze se na diobi prvog mjesta sa Dortmundom, ali uz meč više.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.