Dogovoren meč u Mostaru

Zrinjski u pauzi protiv prvaka Crne Gore

Samir Mlaćo

Nakon subotnjeg duela na Grbavici protiv Željezničara koji se igra od 20 sati nogometaši Zrinjskog kao i ostali premijerligaši će na reprezentativnu pauzu.

Plemići će sigurno ostati na liderskoj poziciji bez obzira na rezultat protiv Plavih sa Grbavice, a u reprezentativno pauzi će odigrati prijateljski meč protiv prvaka Crne Gore, ekipe Budućnosti.

Taj meč će se igrati 7. oktobra u Mostaru, a satnica će bii poznata kasnije.

"Posljednji put protiv Podgoričana igrali smo 14. veljače 2016. godine u finalu Memorijala Andrija Anković u Gabeli, kada smo slavili boljim izvođenjem jedanaesteraca (1:1, 6:5)", naveli iz iz HŠK Zrinjski.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.