Nije zadovoljan učinkom pojedinaca

Slavko Petrović sutra otpisuje četvoricu fudbalera

Midhat Šljivak

Trener FK Sloboda Slavko Petrović sutra će otpisati četvoricu fudbalera.

Srbijanski stručnjak je u kratkom vremenskom periodu uspio sagledati sve kvalitete Slobodinih prvotimaca i odlučio je da neke od njih otpiše za ostatak sezone.

Petrović se odlučio zahvaliti četvorici fudbalera. Njih će imenovati na sutrašnjem treningu i oni nakon toga više neće biti prvotimci tuzlanskog tima.

Trener tima s Tušnja razočaran je odnosom pojedinih fudbalera prema dresu Slobode. Njihov rad ne zadovoljava srbijanskog stručnjaka i on ne želi dopustiti takvo ponašanje u svom timu i odluku da više nisu prvotimci će im saopštiti tokom sutrašnjeg treninga.

Sloboda narednog vikenda igra veoma važan meč 10. kola Premijer lige, a gostovaće u Banja Luci kod Borca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.