Četiri meča 10. kola Premijer lige u direktnom prenosu

Nastavlja se Premijer liga BiH

Četiri meča 10. kola Premijer lige u direktnom prenosu

Utakmicama 10. kola ovog vikenda se nastavlja Premijer liga Bosne i Hercegovine.

Veliki derbi ovog kola igrat će se na Grbavici, a sastat će se drugoplasriala i prvoplasirana ekipa Željezničar i Zrinjski. Taj meč bit će odigran u subotu navečer od 20.00 sati, a gledatelji pored malih ekrana moći će ga pratiti preko Moje TV. 

Osim te utakmice u subotu će igrati Široki Brijeg i Radnik te Vitez i GOŠK. Meč sa Pecare također će gledatelji moći da prate putem Moje TV,  a on počinje od 16.00 sati. 

U nedjelju će se igrati dvije utakmice. Na Koševu će se sastati Sarajevo i Krupa, a na Gradskom stadionu u Banja Luci igrat će Borac i Sloboda.  Gledatelji će meč sa Koševa gledati preko BHRT-a. Za ponedjeljka je također ostavljena jedna utakmica i to duel iz Doboja kod Kaknja, a sastat će se Mladost i Čelik. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

MEČ PRENOS
Široki Brijeg-Radnik Moja TV
Željezničar-Zrinjski Moja TV
Sarajevo-Krupa BHRT
Mladost-Čelik  Moja TV

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi