Ne želi da dođe Cavani

Cristiano Ronaldo je baš čudan, zašto mu on smeta?

Cristiano Ronaldo se očito mnogo toga pita kada je u pitanju dovođenje novih fudbalera u Real Madrid. 

Ko mu se sviđa - da zeleno svjetlo, a ako mu se ne sviđam taj igrač obično na kraju ne zarši u Kraljevskom timu. Upravo takav slučaj bio je nedavno sa Robertom Lewandowskim, a danas je sa Edinsonom Cavanijem.

Naime, kako prenose španski mediji, Ronaldo ne želi da urugvajski napadač u januarskom prelaznom roku pojača Real Madrid jer je zadovoljan Karimom Benzemom i smatra da nema potrebe da dolazi drugi napadač u tim. 

S druge strane, mnogi smatraju da je razlog za ovakvo razmišljanje Ronalda činjenica da je Cavani velika zvijezda i da bi mu u Madridu sigurnu uzeo dio slave, a on to svakako ne želi. 

Naravno, ne treba ni predsjedniku Kraljevskog kluba Florentinu Perezu uzeti z zlo što uvijek posluša Ronalda jer se radi o igraču koji je Realu donio brojne uspjehe u proteklim sezonama. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.