Sigurna pobjeda Plavih nada

Pioniri Željezničara deklasirali slabašni Čelik

Samir Mlaćo

Pioniri Željezničara danas su na svojoj Grbavici savladali deklasirali vršnjake iz NK Čelik sa visokih 5:0.

Plavi su poveli u 15. minuti preko Dina Ćutahije, što je bio i konačan rezultat prvog poluvremena. U nastavku efikasna igra Željinih nada. U 42. minuti Ćutahija sa 11. metara povisuje na 2:0, a zatim isti igrač 11. minuta kasnije postiže svoj hat-trick.

Do kaja pogoci Behlulovića i Lukovca za konačnih 5:0. Gosti iz Zenice pružili su blijedu partiju i mogu biti zadovoljni sa samo pet primljenih pogodaka.

Premijer Omladinska liga BiH za pionire:

FK Željezničar - NK Čelik 5:0 (1:0)

FK Željezničar: Gusinac, Fejzić, Hubanić, Tabaković, Hasić, Ćutahija, Šoljić, Ćorić, Mulaosmanović, Behlulović, Zubanović.

NK Čelik: Mlačo, Selimanović, Babić, Kovač, Mahmić, Helja, Begić, Durmiš, Beganović, Sibalo, Zeković.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.