EA Sports pogriješio

Kolašinac na FIFA 18 ne liči na sebe

Edmir Škorić

Mnogo je pohvala za FIFA 18, koja je ugledala svjetlo dana u Evropi prije dva dana.

Nova FIFA je po mnogima savršena nogometna simulacija. EA Sports je puno vremena uložio u igrački mod The Journey kroz koju gradite vašu karijeru kao nogometaš koji se zove Alex Hunter.

Sam gameplay donosi poboljšanja, malo se poradilo i na grafičkim detaljima, ali naravno da i tu ima promašaja.

I dok su izgledi zvijezda poput Ronalda, Neymara i Messija pravljeno do najsitnijeg detalja, na izradu Seada Kolašinca EA Sports se nije puno potrudio, pa je lijevi  bek Arsenala doslovno čist promašaj.

Naš reprezentativac ne liči na sebe i na tu grešku ukazalo je EA Sporsu nekoliko twitteraša, pa bismo mogli očekivati da u nekom narednom updateu u EA Sporsu isprave situaciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.