Pomoćni trener Mladosti

Šerbo: Slijede utakmice koje mogu odlučiti mnoge stvari

Zbog suspenzije Edisa Mulalića, ekipu Mladosti je danas sa klupe predvodio njegov pomoćnik Bakir Šerbo, koji je uživao u visokoj 4:0 pobjedi svog tima.

"Zaslužena pobjeda. Bili smo bolji tokom cijele utakmice, a Čeliku smo dozvolili da igra tek posljednjih 10-15 minuta, ali tada je sve već bilo odlučeno. Malo smo se počeli zabavljati, a to neće dobro prolaziti na narednim utakmicama", rekao je Šerbo, koji je potom konstatovao da Mladost sa dobre pozicije odlazi na reprezentativnu pauzu:

"S ova tri boda smo među šest ekipa, što nam je na početku sezone bio cilj. Slijede nam utakmice protiv GOŠK-om i Vitezom, koje vrlo lako mogu odlučiti dalji tok prvenstva što se tiče naše ekipe"

Mladost nakon deset kola zauzima sjajno peto mjesto sa 17 bodova, samo dva manje od Širokog Brijega i Željezničara koji su drugi, odnosno treći.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.