Čivić i Mustedanagić poručili

Bh. igrači složni: Dat ćemo maksimum protiv Portugala

Dino Kurbegović

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra u Zenici igra protiv Portugala meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Pred sutrašnji duel u Trening centru u Zenici održana je press konferencija na kojoj su se prisutnim novinarima obratili bh. reprezentativci Eldar Čivić i Zinedin Mustedanagić.

"Atmosfera u našem taboru je odlična i svi smo svjesni kvaliteta protivničke ekipe. Mi smo tu da damo svoj maksimum i ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Čivić, dok je Mustedanagić dodao:

"Ovo je prvi put da sam s ekipom koja me odlično primila i ima lijep pristup prema momcima koji po prvi put dođu na okupljanje. Sutra neće biti lako igrati, ali mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.