Zanimljiv detalj sa Marakane

Zvezda izvela brutalnu kontru, ali prije toga - komedija

Da jedan loše izveden korner ekspresno može dovesti do velikih problema uvjerili su se fudbaleri srbijanskog niželigaša Dinama iz Vranja.

U susretu sa Crvenom zvezdom, koja je u ovom duelu Kupa Srbije opravdala ulogu favorita i slavila sa 5:0, Dinamo se držao dobro sve do posljednjih trenutaka prvog poluvremena.

Nakon gola za 2:0 u 44. minuti, Zvezda je u prvoj minuti sudijske nadoknade došla do još sigurnijih 3:0 i to nakon sjajnog kontranapada u kojem je učestvovalo nekoliko fudbalera. Strijelac je bio Luka Adžić, koji je na ovoj utakmici postigao hat-trick.

Prethodno su fudbaleri iz Vranja pomalo komično izvel korner, pokušali odigrati jednu od svojih uigranih akcija, ali su brzo brutalno kažnjeni. Nejasno je i zbog čega su se gotovo svi fudbaleri Dinama preselili pred gol Zvezde, ali ovako naivno primljen gol će im vjerovatno biti dobra lekcija za ubuduće.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.