Pred današnji meč protiv Manchestera

Fotografija navijača Liverpoola će obići svijet

Fudbaleri Liverpoola i Manchester Uniteda danas su podijelili bodove u meču 8. kola Premiershipa odigravši na Anfieldu meč bez pogodaka. 

Ipak, ono što je, barem na internetu, mnogo zanimljije je jedna fotografija navijača Redsa prije početka utakmice. Oni su poznati kao veoma vjerni svom klubu i gotovo nas uvijek iznenade nekom novom idejom. 

Pred današnju utakimicu protiv Manchester Uniteda na Twitteru se pojavila fotografija na kojoj se nalaze četiri navijača Redsa - tri muškarca i djevojka. Svi su u dresu Liverpoola i imaju različite natpise na leđima koji zajedno čine dobro poznatu rečenicu: "You'll never walk alone". 

Ipak, njihovi ljubimci na terenu danas nisu bili tako maštoviti na terenu, pa je meč završen bez golova. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.