Podjela bodova u Mostaru

Slišković: Puno smo nervozni, a to nam nije potrebno

Samir Mlaćo

Zrinjski i Borac podijelili su bodove danas u duelu 11. kola Premijer lige BiH (0:0).

 Borac je sigurno zadovoljniji nakon ovog meča, dok je Zrinjski svojim navijačima priredio iznenađenje koje će pokušati što prije zaboraviti.

Nakon utakmice govorili su šefovi struke Blaž Slišković i Zoran Milinković.

"Očekivano teška utakmica, Zrinjski je diktirao tempo u prvom poluvremenu, a mi smo odigrali bolje u drugom. Imali smo tu kolosalnu šansu i ovo nam je podstrek za daljnji rad. Na nama je da nastojimo da radimo i dignemo naš nivo igre", kazao je Milinković.

"Borac je išao muški, odigrao svih 90 minuta na visokom nivou. Znali su šta hoće, unijeli nervoze u naše redove, a mi nismo bili dovoljno kvalitetni. Stvorili smo na početku 2-3 prilike, a u drugom nismo i ništa više nismo ni zaslužili", kazao je Slišković, te dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nastavlja se borba i bit će neizvjesno do samog kraja. Igračima ne mogu zamjeriti na volji i htijenju, ali imamo puno nervoze, a to nam nije potrebno u ovom trenutku".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.