Spremimo se za ludo ljeto

Real sprema veliki transfer i to na nagovor Ronalda

Edmir Škorić

Real Madrid će na ljeto dovesti veliko pojačanje iz Manchester Uniteda, a ako se to desi, onda će "krivac" biti Cristiano Ronaldo.

Nije potrebno ni napominjati koliko je utjecajan Ronaldo u Madridu, pa je stoga sasvim normalna stvar da upravo Portugalac izabere novo veliko pojačanje Kraljeva.

Ako je vjerovati medijima u Španiji, David de Gea na ljeto stiže na Santiago Bernabeu. On se i ranije stalno povezivao s Realom, jednom je bio i na korak Madrida, no nije se tada dalo, ali ovaj put će Real učiniti sve da ga kupi.

Bivši golman Atletico Madrida trenutno brani u Manchesteru i u velikoj je formi, te se smatra trenutno jednim od najboljih golmana na svijetu. United bi za njegove usluge mogao da traži i 100 miliona eura, što iz današnje perspektive nije cifra koju Real neće moći da plati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je navodno u više navrata sjedio s predsjednikom Reala Florentzinom Perezom i ovaj mu je obećao kako će uraditi sve što može da dovede De Geu, a onda će Ronaldo biti još sretniji. A kada je on sretan i zadovoljan, onda znate već šta...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.