Foto: EPA

Ako ne uspiju dovesti Harryja Kanea

Rashford je Realov 'plan B'

Čelnici Real Madrida u svojim transfer planovima kao 'plan B' imaju Marcusa Rashforda iz Manchester Uniteda.

Predsjednik Kraljevskog kluba Florentino Perez spreman je narednog ljeta krenuti na jedan veliki ulov nakon dugo vremena, a prva meta će biti napadač Tottenhama Harry Kane. 

Kane je trenutno jedan od najboljih napadača na svijetu i bit će ga veoma teško dovesti, ali ukoliko to ne uspiju da urade, u Realu će se okrenuti Rashfordu. 

Mladi engleski fudbaler igra sjajno ove sezone u dresu Manchester Uniteda i sasvim je jasno da će u narednim godinama biti jedan od najboljih igrača svijeta na svojoj poziciji. Naravno, kao takav je zapeo za oko Real Madridu, ali nešto će se u cijeloj priči pitati i Manchester Unitedu. 

Naravno, neće ni ovom mladom fudbaleru biti drago što je za Real tek opcija broj dva. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.