Pratili Tottenhamov dvojac

Skauti Barcelone sinoć boravili na Bernabeu

Inostrani mediji pišu da je sinoćnja utakmica Real Madrida i Tottenhama privukla posebnu pažnju skauta Barcelone, koji su boravili na Santiago Bernabeu.

Kako se navodi, Barcini skauti su pratili dvojicu fudbalera Tottenhama - Christiana Eriksena i Davinsona Sancheza, a nije poznato kakva iskustva nose u Kataloniju.

Obojica fudbalera su na terenu provela svih 90 minuta u remiju sa Realom (1:1), a španski mediji pišu da Barcelona u Eriksenu vidi potencijalnu alternativu u slučaju da ne uspije angažovati Coutinha.

S druge strane, Sanchez se dovodio u vezu sa Barcelonom još dok je igrao za Ajax, međutim na kraju ga je doveo Tottenham pa Katalonci žele ispraviti vlastitu grešku.

Barceloni je zanimljiv još jedan igrač Tottenhama, Dele Alli, koji sinoć nije nastupio zbog suspenzije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.