Trener Sloge iz Siminog Hana

Vojvodić zadovoljan i optimističan nakon žrijeba

Sloga iz Siminog Hana će se u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine sastati sa Svatovcem iz Poljica.

Zadovoljan nakon žrijeba bio je trener Sloge Darko Vojvodić, koji je odmah preuzeo ulogu favorita u ovom duelu.

"Dobro poznajem tu ekipu. To su naši sportski prijatelji i naše komšije. Međutim, u ovom momentu smo kvalitetniji i, za razliku od Zrinjskog, u ovaj meč ulazimo kao favoriti. Svakako moramo ozbiljno pristupiti utakmici i ne bi trebalo biti problema", rekao je Vojvodić za SportSport.ba.

Na pitanje o krajnjim dometima Sloge u ovom takmičenju, Vojvodić je dao zanimljiv odgovor.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Bilo nam je jako bitno koga ćemo dobiti u ovoj fazi takmičenja. Zadovoljni smo. Ako prođemo, otvorit će nam se mnoge stvari, a sve osim finala bi bilo neuspjeh", optimistično je poručio trener trenutno prvoplasiranog tima 1. lige Federacije BiH.

Sloga će u susretu sa Svatovcem biti gost, a utakmica je na rasporedu 25. oktobra.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.