Foto: EPA

Mogao bi ga naslijediti

Heynckes: Nagelsmann će kad-tad doći u Bayern

Bayernov trener Jupp Heyneckes vjeruje da će Julian Nagelsmann dobiti priliku da vodi slavni njemački klub. 

Zahvaljujući rezultatima koje postiže sa Hoffenheimom, 30-godišnji Julian Nagelsmann je postao najprepoznatljivije ime u valu mladih stručnjaka i mnogi mu predviđaju veliku trenersku karijeru. Među njima je i Jupp Heynckes.

"Moglo bi biti dobro za njega ako bude još koju godinu u Hoffenheimu, dok prikupi evropsko iskustvo. U malim klubovima vi još uvijek možete praviti greške", kazao je Heynckes, prenose njemački mediji, te dodao:

"Nagelsmanna će put kad-tad dovesti na klupu Bayerna."

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Budući da je Heynckes samo prijelazno rješenje u Bayernu, mnogi su uvjereni da će ga na kraju sezone naslijediti upravo perspektivni Nagelsmann. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.