Premijer liga BiH za pionire

Sloboda deklasirala Radnik na Tušnju

E. Dindić

U okviru 13.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za pionire na Tušnju su se sastale domaća ekipa Slobode i gosti iz Bijeljine ekipa Radnika.

 Na kraju susreta uvjerljivu pobjedu slavili su domaći fudbaleri rezultatom 4:0(1:0).

Od prvog sudijskog zvižduka, domaći fudbaleri su krenuli agresivno prema golu gostiju iz Bijeljine. To im se isplatilo u 16. minuti kada Dženit Hajdarević dovodi domaću ekipu u vodstvo od 1:0. Ujedno to je bio i rezultat prvog poluvremena. 

U drugom poluvremenu vidjeli smo još tri gola u mreži gostiju iz Bijeljine. U 37. minuti Ahmetović Nedis udvostručuje prednost domaćeg sastava, a dva minuta kasnije iz penala Mehmedović Eldar povisuje na 3:0. Tačku na i u ovom susretu stavlja Hasanović Haris u 63.minuti za uvjerljivih 4:0. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.