Borac dočekuje GOŠK

Pomoćni trener Borca je iskren: Atmosfera u klubu je loša

S. Bošković

Borac iz Banjaluke sutra u 13. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekuje ekipu GOŠK-a.

Ekipa Borca ne nalazi se u sjajnoj formi, te je ispala iz Kupa BiH, te iz kupa Republike Srpske, a ovaj tim u posljednjih pet ligaških mečeva ima dva poraza, remi i dvije pobjede. 

Pomoćni trener tima iz Banjaluke Marko Maksimović je na press konferenciji održanoj pred susret s GOŠK-om izjavio da postoje određeni problemi unutar samog kluba. 

"Ne želim da govorim stvari poput toga da "idemo na pobjedu". Postoje veliki problemi unutar kluba pred ovu utakmicu. Imam osjećaj da u Banjaluku dolazi Real Madrid, trenutačno je takva atmosfera. Ne znam da kažem da li smo bolji ili smo lošiji, to ćemo vidjeti sutra, ali obećavam da će ova ekipa dati sve za dobar rezultat", rekao je Maksimović, te se osvrnuo i na sutrašnjeg protivnika:

"GOŠK ima odličan tim. Tu su Miljenko Bošnjak, Elvir Čolić, Vinko Džajić, oni igraju pametno i "namazano". Kvalitetu su dokazali pobjedama protiv Sarajeva i Širokog Brijega. Ipak, ovoj ekipi se zna desiti i veliki poraz, kao protiv Olimpika u Kupu BiH (4:0)". 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.