Novi angažman

Bivši reprezentativac BiH preuzeo Lokomotiv Plovdiv

Bivši bosanskohercegovački reprezentativac Bruno Akrapović svoju trenersku biografiju popunit će još jednim timom.

Nakon što se ljetos razišao sa Splitom, 50-godišnji Bruno Akrapović je novi angažman pronašao u Bugarskoj, tačnije u tamošnjem prvoligašu Lokomotivu iz Plovdiva s čijim čelnicima je dogovorio svoje uslove. 

U ovom bugarskom klubu Akrapović je već predstavljen i sutra će po prvi put odraditi trening sa novim igračima, a detalji ugovora nisu saopšteni u objavi na zvaničnoj stranici

Našem stručnjaku je ovo osmi samostalni angažman u dosadašnjoj trenerskoj karijeri. Prethodno je, inače, vodio hrvatske klubove Split, Solin, Neretvanac, Mosor i Val, zatim gibraltarsku Europu, a jedno vrijeme je bio i u Makedoniji trener Shkendije.

Lokomotiv Plovdiv se u bugarskom šampionatu nalazi na osmoj poziciji.  

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.