Plasman u finale Kupa

Bh. treneri u Angoli ostvarili novi uspjeh

Samir Mlaćo

Nakon što su kolo prije kraja sezone osigurali naslov prvaka Angole, nogometaši Primero de Agosta ostvarili su novi uspjeh.

Ovaj klub sa klupe predvode bh. treneri, tačnije šef struke je Dragan Jović, dok u stručnom štabu rade Nedžad Selimović, Adnan Hodžić i Dževad Šarić, a u srijedu je Primero de Agosto izborio plasman u finale Kupa te zemlje.

U prvom meču ovaj tim je savladao Progreso Sabisangu 3:2, dok se u srijedu mreže nisu tresle (0:0).

Tako će Primero de Agosto u velikom finalu koje se igra 11. novembra odmjeriti snage sa Petrolom, a radi se o gradskom derbiju, tačnije ova dva tima i svoje domaće susrete igraju na istom stadionu.

Očekuje se sjajna utakmica i pune tribine, a bh. treneri vjeruju u novi uspjeh.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.