Premijer liga, 11. kolo

Karačić očekuje novu pobjedu

Nakon remija u subotu na Pecari protiv Borca i ispadanja iz Kupa, Široki Brijeg danas u okviru 11. kola Premijer lige BiH ugošćuje solidnog Leotara. Ove sezone Leotar dobro igra i sigurno da nije tako lak plijen, što pokazuje i ljestvica.

„Leotar je ove godine dobra ekipa, imaju kvalitete što pokazuje i ljestvica ali mislim da smo mi kvalitetniji te da ćemo slaviti“, rekao je za naš portal trener Širokog Brijega Toni karačić.

U Kup utakmici protiv Borca nije nastupao Šilić koji je jedna od najvažnijih karika u ekipi Širokog Brijega, danas bi se trebao vratiti na teren.

„Šilić je trenirao laganim intezitetom ovog tjedna, a vidjet ćemo da li će biti spreman za utakmicu. Od ostalih igrača jedino Križanović nije na raspolaganju dok su ostali zdravi i spremni“, zaključio je Karačić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.