Foto: EPA

U zanimljivom razgovoru sa Mustafijem

Kolašinac odgovorio na vječito pitanje: Biggie ili 2Pac?

Na zvaničnoj stranici Arsenala je osvanuo zanimljiv "intervju" u kojem su na blic pitanja odgovarali Sead Kolašinac i Shkodran Mustafi. Dvojica defanzivaca Topnika su jedan drugome postavljali kratka pitanja, te su se, osim fudbalskih, dotakli i tema iz sfera muzike, svakodnevnog života i rane mladosti.

Mustafi je poručio da je Petr Čech najpametniji pojedinac u svlačionici Arsenala, da bi potom naš Sead Kolašinac odgovorio na vječito pitanje kada se radi o rep muzici: "Ko je veća legenda, Biggie ili 2Pac?"

Bh. reprezentativac se nije dvoumio niti jedne sekunde, te je "kao iz topa" odgovrio: "2Pac". Osim što je ljubitelj narodne muzike sa naših prostora, čini se da je Sead Kolašinac i veliki ljubitelj hip-hopa, s obzirom da je istakao da je prvi koncert na koji je otišao bio nastup njemačkog reprea Bushida.

Kolašinac je u razgovoru sa Mustafijem otkrio i da je njegov prvi posao bio u supermarketu, te da je bio zadužen za slaganje pizza u frižiderima. Također je istakao i da su ga, u Schalkeu, često miješali sa saigračem Papadopoulosom.

Sa druge strane, Mustafi je otkrio da je njegov fudbalski idol Zinedine Zidane, ali da još uvijek nije imao priliku upoznati legendarnog Francuza.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.