Saznaje SportSport.ba

Adnan Bobić raskinuo saradnju sa FK Željezničar

Samir Mlaćo

Kako saznaje SportSport.ba Adnan Bobić više nije član FK Željezničar.

Naime, Bobić je odlučio raskinuti saradnju sa Plavima, s obzirom da nije dobio priliku da pokaže svoje kvalitee, a važeći ugovor je imao do 2019. godine.

Bobić nije prisustvovao današnjem treningu "B" tima Željezničara, a nije niti otputovao na mini pripreme sa prvim timom u Međugorje.

Zanimljivo da je ovaj 30-godišnjak čuvar mreže nije ubilježio nijedan nastup za Plave od dolaska iz Slobode u januaru 2017. godine, te definitivno neće po lijepom pamtiti avanturu na Grbavici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar sada u svojim redovima kada su golmani u pitanju ima Vedrana Kjosevskog i Irfana Fejzića, a naredne sedmice sa posudbe će se vratiti mladi Aldin Ćeman, koji trenutno brani boje federalnog prvoligaša bugojanske Iskre.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.