Pratio meč u Švedskoj

Mourinho u tajnoj misiji tokom utakmica baraža

Endin Čaušević

Jose Mourinho odlučio je da iskoristi reprezentativnu pauzu kako bi sa svojim pomoćnicima pratio igrače Manchester Uniteda, ali i potencijalna pojačanja.

Portugalski stručnjak je na iznenađenje mnogih odlučio da prati sinoćnju utakmicu između Švedske i Italije. Mourinho je navodno odlučio da prati igrače Uniteda, Mattea Darmiana i Victora Lindelofa, no mnogi vjeruju da je Posebni doputovao kako bi pogledao potencijalne mete za januarski prelazni rok.

Prema pisanju engleskih medija razlog posjete Mourinha ovom meču jeste reprezentativac Švedske, Emil Forsberg, kojeg će United pokušati dovesti u januaru. Ovaj Šveđanin nosi dres Leipziga no ove sezone je odigrao svega šest utakmica. Mourinhu je "pomagao" i napadač Crvenih đavola Zlatan Ibrahimović koji je bodrio sinoć svoje nekadašnje saigrače.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.